Tunnuspysäköinti Hämeenlinnassa

10.01.2017 Ajankohtaista

Asukas- ja yritystunnuspysäköinti on otettu käyttöön Hämeenlinnan ruutukaavakeskustassa vuoden 2017 alussa. Merkittyjä tunnuspaikkoja on kadunvarsilla ja alueilla yhteensä 267 kpl, mikä on 28% ruutukaavakeskustan pysäköintipaikoista.

Asukaspysäköintitunnuksen voi lunastaa jokainen keskustassa lupaehtojen liitekartassa rajatulla alueella asuva, jolla on voimassaoleva ajokortti ja joka ajoneuvorekisterin mukaan omistaa tai hallitsee tunnukseen merkittävää henkilö-, paketti- tai mopoautoa, moottoripyörää tai mönkijää. Yrityspysäköintitunnuksen voi lunastaa, jos yrityksen, elinkeinonharjoittajan tai julkisyhteisön toimipiste sijaitsee keskustassa lupaehtojen liitekartassa rajatulla alueella. Tunnuspysäköinti kartta on tässä: tunnuspysakointi_kartta. Tunnusta lunastettaessa tulee esittää ajokortti, ajoneuvon rekisteriote, todistus asumisesta keskusta-alueella (esim. viimeisin sähkölasku tai vakuutuslasku) tai todistus yrityksen toimipisteen sijainnista keskusta-alueella. Pysäköintitunnusten lunastaminen tapahtuu toimistoltamme.

Asukastunnuksen hinta on 186 euroa vuodessa ja 99,20 euroa puolessa vuodessa ja että yritystunnuksen hinta on 372 euroa vuodessa ja 198,40 € puolessa vuodessa (hinnat sisältävät alv 24 %).

 
© 2024 Hämeenlinnan Pysäköinti Oy