Kaivoparkki

Kaivoparkki_medium_0020Parkkipaikkoja kaupungin ytimessä

Huhtikuussa 2012 valmistunut Kaivoparkki tarjoaa autoilijoille 708 paikkaa kahdessa kerroksessa. Kaivoparkki sijaitsee kaupungin ytimessä, moottoritien vieressä. Ajo taloon tapahtuu Kaivokadulta, alakannen katetulle osuudelle ajetaan Hallituskadun risteyksestä ja yläkannelle Birger Jaarlin kadun risteyksestä. Yläkannella on kattamattomia paikkoja ja alakannella autot ovat kannen alla säältä suojassa.

Maksuvälineeksi Kaivoparkissa käyvät käteinen ja useimmat pankki- ja luottokortit. Tunnin pysäköinti maksaa euron. Vuorokauden pysäköinti maksaa 12 euroa.

Saatavilla on myös ns. Open-kortteja, joissa on 50 €:lla (hinta 45 euroa) tai 100 €:lla (hinta 90 euroa) pysäköintirahaa. Kortti on voimassa niin kauan kuin kortille ladattu pysäköintiraha on käytetty loppuun. Veloitus kortilta on 1 € /alkava tunti.

Alakerran kuukausipaikkojen sopimushinnat vaihtelevat tarpeesta riippuen 25 – 76 euron välillä (sis. alv), yläkerrassa hinnat ovat halvemmat. Ylä- ja alakerrassa on tarjolla myös vuosipysäköintiä.

Kaivoparkissa on käytössä Moovy -sovellus, jonka autoilija lataa ensin puhelimeensa. Kun hän ajaa Kaivoparkkiin, kamera tunnistaa auton rekisterikilven, puomi nousee automaattisesti ja pysäköinti käynnistyy. Ulos ajettaessa sama toistuu, puomi nousee ilman eri toimenpiteitä ja pysäköintitapahtuma päättyy. Autoilijan ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin ajaa sisään, pysäköidä haluamaansa ruutuun ja ajaa ulos. Pysäköintimaksu palvelumaksuineen veloitetaan jälkikäteen sovellukseen annetulta pankki- tai luottokortilta. Myös kuukausipysäköinti hoituu Moovy:n avulla. Jos sinulla on kuukausi- tai vuosikortti Kaivoparkkiin ja käytät Moovy-mobiilisovellusta, muista poistaa sovelluksen Ajoneuvot-valikossa ”Kameratunnistus käytössä” ennen kuin saavut pysäköintitaloon. Jos et huomannut tehdä edellä mainittua kameratunnistuksen poistamista ennen pysäköintitaloon saapumista, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Yritykset voivat tarjota asiakkailleen edullista pysäköintiä alennuslippujen muodossa – kysy lisää sopimuspaikoista ja aikalipukkeista Hämeenlinnan Pysäköinti Oy:stä. Pysäköintipaikan hinnalla asiakas saa autolleen valvonnan; parkkitalojen turvallisuutta valvotaan tallentavin turvakameroin.

Tuntihinnat/alkava tunti

Maksimi pysäköintiaika Maksu € Alv (24 %) osuus  €
1 h 1 0,19
2 h 2 0,39
3 h 3 0,58
4 h 4 0,77
5 h 5 0,97
6 h 6 1,16
7 h 7 1,35
8 h 8 1,55
9 h 9 1,74
10 h 10 1,94
11 h 11 2,13
12 h 12 2,32
1 vrk 12 2,32

Seuraavat vuorokaudet ylläolevan hinnaston mukaisesti.

Sopimuspysäköinti

Yrityksillä ja yksityishenkilöillä on mahdollisuus hankkia pysäköintioikeus Kaivoparkkiin.

Sopimuksen voi tehdä pysäköintioikeudesta, joka on voimassa jokaisena viikonpäivänä 24 tuntia tai yö- ja viikonloppupysäköinnistä. Yö- ja viikonloppupysäköinnissä ylimenevältä ajalta veloitus on tuntipysäköinnin taksan mukainen 1 € /alkava tunti.

Kuukausiveloitteisen pysäköinnin voi hankkia joko Moovy –pysäköintisovelluksella (moovy.fi) tai ns. perinteisellä sopimuksella.

Pysäköitäessä Moovy -sovelluksella sinun tulee ladata puhelimeesi puhelimen sovelluskaupasta Moovy -sovellus ja tehdä pysäköintipaikkavaraus sovelluksen kauppa -osiosta. Pysäköintitalossa tunnistautuminen tapahtuu rekisterinumerolla ja puomi aukeaa automaattisesti. Kuukausimaksu veloitetaan maksukortiltasi.

Perinteisessä sopimuksessa, käytössäsi on pysäköintikortti jonka syötät puomilaitteeseen pysäköintitaloon ajaessasi ja sieltä poistuessasi. Pysäköintikortti ei ole autokohtainen. Perinteisen sopimuksen tilaat helpoiten Tilaa Pysäköinti paikka -lomaketta käyttäen.

Hinnat ja oikeudet / kuukausi

24h
ma-su
00-24

ma-pe 17-08
la-su 24h
Alakerta (alv 24%) 76,00 € 25,00 €
Yläkerta (alv 24%) 62,00 € 25,00 €

Varaamalla kuukausipaikan, pysäköintipaikan vuokrasopimus on toistaiseksi voimassaoleva sopimus ja irtisanottavissa 1 kuukauden irtisanomisajalla. Pysäköintisopimus voidaan tehdä myös määräaikaisena sopimuksena.

Vuosipysäköinti

Alakerta (alv 24%) 760,00 €
Yläkerta (alv 24%) 620,00 €

Varaamalla vuosipysäköintipaikan, pysäköintipaikan vuokrasopimus on vuoden määräaikainen sopimus. Vuosipysäköinti oikeuttaa pysäköimään 24 h vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä.

Lämpöpistokkeet

Uusista lämmityspistokkeista voi ostaa oman tarpeen mukaan joko auton moottoritilan/+sisätilan lämmityksen tai sähköauton latauksen. Käyttämällä uutta älykästä sähköpistoketta, maksu on kulutetun sähkön mukainen. Uuden järjestelmän myötä kaikki lämpöpistokkeet ovat vapaasti käytettävissä ilman tolppien avaimia ja lupalappujen käyttämistä. Käyttöön tarvitaan vain puhelimeen ladattava mobiilisovellus. Uudet lämmityspistokkeet toimivat eParking mobiilisovelluksen kautta. Maksu veloitetaan käyttäjän pankki- tai luottokortilta.

Toimintaohjeet lyhykäisyydessään: Autoilija lataa puhelimeensa eParking sovelluksen ja rekisteröityy järjestelmään. Rekisteröinnin yhteydessä syötetään maksukortin tiedot. Kun autoilija ajaa pysäköintitalon tolppapaikalle, hän aktivoi puhelimeensa ladatun sovelluksen avulla lämpöpistoketolpan ja lämmittää/lataa autoansa tarpeensa mukaan. Aktivointi tapahtuu  joko QR-koodia lukemalla tai valitsemalla pistokepaikan numeron.

Lisätietoa e-Parking:sta:  https://eparking.fi

 

 
© 2024 Hämeenlinnan Pysäköinti Oy