Keinuparkki

Keinuparkki_medium_0020Keinuparkki – kuivin jaloin töihin ja teatteriin

Keinuparkki palvelee asiakkaita ja asukkaita aivan keskustan palveluiden kupeessa Keinusaaressa. Parkkitalossa on 268 paikkaa neljässä kerroksessa. Keinuparkkiin ajavat niin kulttuuri- ja kongressikeskus Verkatehtaan kävijät, Hämeenlinnan Teatterin ystävät kuin alueen yritysten mm. Mehiläisen asiakkaat. Yrityksillä on mahdollisuus tarjota asiakkailleen pysäköintietuja yhteistyössä Hämeenlinnan Pysäköinti Oy:n kanssa. Yrittäjä kysy lisää eri mahdollisuuksista!

Keinuparkista kävelee ydinkeskustaan vain muutaman minuutin ja rautatieasema sijaitsee aivan parkkitalon vieressä. Valoisan katoksen alla auto on suojassa sääilmiöiltä ja ei-toivotuilta vierailta. Parkkitalossa pysäköinti on aina edullisempaa kuin kadunvarressa. Asiointi on huoletonta, sillä aikarajoituksia ei ole ja parkkimaksu peritään vasta jälkeenpäin todellisen käytetyn ajan mukaan.

Maksuvälineeksi käyvät käteinen ja useimmat pankki- ja luottokortit. Pysäköinti Keinuparkissa maksaa 1 €/alkava tunti ja vuorokauden pysäköinti maksaa 12 euroa.

Saatavilla on myös ns. Open-kortteja, joissa on 50 €:lla (hinta 45 euroa) tai 100 €:lla (hinta 90 euroa) pysäköintirahaa. Kortti on voimassa niin kauan kuin kortille ladattu pysäköintiraha on käytetty loppuun. Veloitus kortilta on 1 € /alkava tunti.

Keinuparkissa on käytössä Moovy -sovellus, jonka autoilija lataa ensin puhelimeensa. Kun hän ajaa Keinuparkkiin, kamera tunnistaa auton rekisterikilven, puomi nousee automaattisesti ja pysäköinti käynnistyy. Ulos ajettaessa sama toistuu, puomi nousee ilman eri toimenpiteitä ja pysäköintitapahtuma päättyy. Autoilijan ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin ajaa sisään, pysäköidä haluamaansa ruutuun ja ajaa ulos. Pysäköintimaksu palvelumaksuineen veloitetaan jälkikäteen sovellukseen annetulta pankki- tai luottokortilta. Myös kuukausipysäköinti hoituu Moovy:n avulla. Jos sinulla on kuukausi- tai vuosikortti Keinuparkkiin ja käytät Moovy-mobiilisovellusta, muista poistaa sovelluksen Ajoneuvot-valikossa ”Kameratunnistus käytössä” ennen kuin saavut pysäköintitaloon. Jos et huomannut tehdä edellä mainittua kameratunnistuksen poistamista ennen pysäköintitaloon saapumista, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Keinuparkki on kätevä ratkaisu myös pitkäaikaisempaan tarpeeseen ja työpaikkapysäköintiin. Kuukausikorttien hinnat vaihtelevat 25 – 85 euron välillä.

Tuntihinnat/alkava tunti

Maksimi pysäköintiaika Maksu € Alv. osuus (24%) €
1 h 1 0,19
2 h 2 0,39
3 h 3 0,58
4 h 4 0,77
5 h 5 0,97
6 h 6 1,16
7 h 7 1,35
8 h 8 1,55
9 h 9 1,74
10 h 10 1,94
11 h 11 2,13
12 h 12 2,32
1 vrk 12 2,32

Seuraavat vuorokaudet ylläolevan hinnaston mukaisesti.

Sopimuspysäköinti

Yrityksillä ja yksityishenkilöillä on mahdollisuus hankkia pysäköintioikeus Keinuparkkiin.

Sopimuksen voi tehdä pysäköintioikeudesta, joka on voimassa jokaisena viikonpäivänä 24 tuntia tai yö- ja viikonloppupysäköinnistä. Yö- ja viikonloppupysäköinnissä ylimenevältä ajalta veloitus on tuntipysäköinnin taksan mukainen 1 € /alkava tunti.

Kuukausiveloitteisen pysäköinnin voi hankkia joko Moovy –pysäköintisovelluksella (moovy.fi) tai ns. perinteisellä sopimuksella.

Pysäköitäessä Moovy -sovelluksella sinun tulee ladata puhelimeesi puhelimen sovelluskaupasta Moovy -sovellus ja tehdä pysäköintipaikkavaraus sovelluksen kauppa -osiosta. Pysäköintitalossa tunnistautuminen tapahtuu rekisterinumerolla ja puomi aukeaa automaattisesti. Kuukausimaksu veloitetaan maksukortiltasi.

Perinteisessä sopimuksessa, käytössäsi on pysäköintikortti jonka syötät puomilaitteeseen pysäköintitaloon ajaessasi ja sieltä poistuessasi. Pysäköintikortti ei ole autokohtainen. Perinteisen sopimuksen tilaat helpoiten Tilaa Pysäköinti paikka -lomaketta käyttäen.

Hinnat ja oikeudet / kuukausi:

24h
ma-su
00-24

ma-pe 17 – 08
la-su 24h
Hinta (alv 24%) 85,00 € 25,00 €

Varaamalla kuukausipaikan, pysäköintipaikan vuokrasopimus on toistaiseksi voimassaoleva sopimus  ja irtisanottavissa 1 kuukauden irtisanomisajalla. Pysäköintisopimus voidaan tehdä myös määräaikaisena sopimuksena.

Vuosipysäköinti

Vuosipysäköinti oikeuttaa pysäköimään Keinuparkissa 24 h vuorokaudessa vuoden ajan.

Vuosipysäköinnin hinta on 765 €/vuosi sis. alv 24%.

Varaamalla vuosipysäköintipaikan, pysäköintipaikan vuokrasopimus on vuoden määräaikainen sopimus.

 

 
© 2024 Hämeenlinnan Pysäköinti Oy