Pysäköinti Hämeenlinnassa

Kaivoparkki_medium_0024

Hämeenlinnassa on tarjolla monia eri vaihtoehtoja pysäköintiin. Keskustassa pysäköinti on valtaosin maksullista arkena kello 8–18 ja lauantaina kello 8–16. Pysäköintitaksa on 1,60 €/tunti.

Tunnuspysäköinti otetaan käyttöön vaiheittain vuoden 2017 alusta. Asukaspysäköintitunnuksen voi lunastaa jokainen keskustassa lupaehtojen liitekartassa rajatulla alueella asuva, jolla on voimassaoleva ajokortti ja joka ajoneuvorekisterin mukaan omistaa tai hallitsee tunnukseen merkittävää henkilö-, paketti- tai mopoautoa, moottoripyörää tai mönkijää. Yrityspysäköintitunnuksen voi lunastaa, jos yrityksen, elinkeinonharjoittajan tai julkisyhteisön toimipiste sijaitsee keskustassa lupaehtojen liitekartassa rajatulla alueella. Kartta on näkyvissä täällä: Tunnuspysäköinti. Tunnusta lunastettaessa tulee esittää ajokortti, ajoneuvon rekisteriote, todistus asumisesta keskusta-alueella (esim. viimeisin sähkölasku tai vakuutuslasku) tai todistus yrityksen toimipisteen sijainnista keskusta-alueella.

Pysäköintivirhemaksuista vastaa Hämeenlinnan kaupungin pysäköinninvalvonta puh. 03-621 2568.

Hämeenlinnan kaupungin pysäköintisivut löytyvät tästä.

Pysäköintitalot Kaivoparkki ja Keinuparkki palvelevat asiakkaita ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Pysäköintitaksa pysäköintitaloissa on 1 €/alkava tunti.

 
© 2018 Hämeenlinnan Pysäköinti Oy